Om os

ASASolutions

Progress through Innovation

ASASolutions A/S er en mellemstor ejerledet virksomhed der beskæftiger ca. 100 personer. Virksomhedens fokus er at løse opgaver som underleverandør til andre virksomheder. Key selling points forASASolutions er parathed til at løse opgaven når kunden har behov. Og at vi kan tilgå opgaven med stor fleksibilitet i arbejdsmængde samtidig med at vi leverer en ensartet og velkontrolleret ydelse. Den løsning som vores kunder har brug for er altid forskellig og vi samarbejder med kunderne om at definere det bedste set-up set fra kundens behov.

ASASolutions udgør i øvrigt en central del af ASAGroup, der med en række selvstændige, men komplimenterende selskaber. 

ASAGroup

ASAGroup A/S er hovedaktionær i 10 selskaber. Fælles for selskaberne er, at der er synergi, enten afsætningsmæssigt eller produktionsmæssigt mellem selskaberne. ASAGroup er etableret og ejerledet af Kim Agerfeldt Sommer og Jakob Bisgaard som startede det fælles iværksætterprojekt i 2011. I dag beskæftiges ASAGroup +100 personer med afdeling i Danmark, Polen, Norge.

ASAGroup har et værdi- og målsætninger, der er fællestræk for alle selskaberne:

  • Vi skal holde vores aftaler.
  • Vi skal tilføre værdi til vores kunder.
  • Vi skal udvikle løsninger sammen med vores kunder.
  • Vi skal skabe langvarige samarbejder med vores kunder.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked