Outsourcing

Klik her for priser

Eksempler på outsourcing

N

Lagerfunktion

– vi lagrer, plukker, pakker og forsender jeres produkter. En kundecase er Virbac, som har outsourcet hele deres lager og forsendelser til os.

N

Produktion af hele jeres produkt

– så I kan fokusere på at salg og vækst. En kundecase er Sprout, som har valgt at outsource hele deres produktion til vores polske afdeling.

N

Produktion af dele af jeres produkt

– for eksempel de dele der er arbejdskraftkrævende at producere. Eksempelvis Danfoss, som får monteret delkomponenter til varmevekslere hos os.

N

Opgaver der med fordel kan produceres i udlandet

– opgaver der kræver meget manuelt arbejde og typisk med mange gentagelser i arbejdsprocessen. Oftest langsigtede samarbejder, hvor varer sendes direkte fra os i Polen til jeres kunder. Vi investerer gerne i maskiner for at løse de konkrete behov.

N

Opgaver, hvor det er mange gentagende arbejdsprocesser

 – og hvor omkostningerne er væsentlige. Vi har afdeling i Polen og Danmark og kan lægge opgaven der hvor det giver bedst mening for kunden.

Overvejer du at outsource din produktion eller pakkeopgaver?

Outsourcing af produktion til eksempelvis udlandet kan være en ret så omfattende, ressource- og tidskrævende opgave. Hos ASASolutions specialiserer vi os i co-packing og outsourcing af produktionsopgaver og tilbyder vores services til både store og små virksomheder. Vi har afdeling i både Danmark og Polen og er i stand til at matche markedets billigste priser på outsourcing af produktion eller lager.

Vi kan være med til at effektivisere jeres produktion ved at løse diverse opgave for jeres virksomhed, som for jer kan være løntunge og ikke nødvendigvis jeres kernekompetence.

Vi har et effektivt team af medarbejdere, der er klar til at tage imod jeres ordrer og udfører opgaverne til tiden, med høj hastighed og korte leveringstider.
Vi er allerede outsourcing partner for en række store og mindre virksomheder, der alle har specifikke krav og behov til netop deres produktion eller lagerstyring.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked