Pick & Pack

Klik her for priser

Vi håndterer og tilbyder

N

Håndtering af sterile og skrøbelige varer

N

Varemodtagelse og sortering

N

Mærkning af produkter

N

Pluk, pak og forsendes samme dag

N

Lageropbevaring

N

Ordreekspedition – integration til jeres webshop / ERP system.

N

Lagerstyring

Interesseret i Pick & Pack?

Det kan godt betale sig at vælge et fleksibelt set-up – uden ubehagelige overraskelser!

Hvad enten I er en handelsvirksomhed eller en produktions- og servicevirksomhed er der næsten altid et særligt behov. Vi har specialiseret os i at tilbyde løsninger, inde for lagerstyring og pluk og pak, hvor der tages hensyn til jeres behov.

Vi håndterer lager for store multinationale selskaber, store danske virksomheder såvel som mindre lokale virksomheder. Fælles for dem alle er, at de får et højt serviceniveau og at vi håndter kundernes varer som var de vores egne. 

Hos ASASolutions har vi udviklet vores eget softwareprogram, som kan tilegnes hvilket som helst kundebehov eller kriterie inden for lagerstyring, og giver vores kunder mulighed at følge med online i deres pakke- og ordre-flow i vores danske eller polske lagerafdeling fra deres eget kontor. Kunden har mulighed for at uploade ordre, tilføjelser, rettelse i systemet eller kommunikere direkte til den pågældende afdeling der håndterer deres varer på daglig basis, hvilket giver vores  kunder et kontinuerlig overblik over deres lagerstatus og ordre-flow, samt en tryghed i forhold til vores samarbejde

Vi tilbyder lagerstyring både fra vores afdeling i Danmark samt vores afdeling i Polen, som giver os muligheden for at tilbyde warehousing og outsourcing af lager til konkurrencedygtige priser.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked